Formula Renault

Autó

Tatuus Formula Renault 2.0

Helyszín

Euroring, Örkény
információ a pályáról

Hossz, részvétel

6 kör,
1 személy
versenypilóta mellett

Ár

34.900 HUF

Bejelentkezés, időpontfoglalás

-Előzetes bejelentkezés a +36 20 534 8825-os telefonszámon lehetséges.
-Lemondás és módosítás: 24 órával a foglalt időpont előtt lehetséges.
-Helyszínen fizetendő pályahasználati díj: 5.000 Ft
-Helyszín:  Örkény, 2377 - az M5-ös autópálya mentén, Örkény határában található. A pálya gyakorlatilag az M5 mellett fekszik – az autópálya-lehajtó közvetlenül a létesítmény bejáratához vezet.

Az élményautózás feltételei

-Fizikai: max. 180 cm-es magasság és 90 kg súly (az autó méretei ennyit engednek).
-Megfelelő egészségi állapot (mivel elég nagy az adrenalin löket így a gyengébb szívűeknek nem javasolják).
-18 éves életkor alatt írásos szülői beleegyezés szükséges.
-Az autót tapasztalt pilóta vezeti és mivel az autósport veszélyes, így egy balesetvédelmi oktatás után egy ehhez kapcsolódó nyilatkozatot kell tenni, miszerint tudomásul veszi az ügyfél, hogy bár nagy odafigyeléssel és óvatossággal utaztatjuk meg őket, de a programon mindenki saját felelősségére vesz részt.

 
 
Euroring

Mit érdemes tudni az Euro-Ringről?
Az Euroring a profi autóversenyzők igényeit is képes kielégíteni, egyszóval akkor válaszd első körben az Euroringet, ha úgy érzed, hogy már elbírsz egy technikásabb vezetést igénylő ringgel.
A kanyarok egy része annyira gyors, hogy ahhoz, hogy sikeresen bevedd az íveket, bizony szükséges a technikai tudás, tapasztalat.
A jó hír viszont az, hogy a rázókövek igen laposak, ezért bátran használhatod, hogy szép íveket autózz anélkül, hogy az autó felfüggesztése megadná magát.   Az Euroring 2.750 méteres hosszából a célegyenes 330 méter, ahol akár 140km/órás csúcssebességet is elérhetsz, Formula versenyautóval még túl is szárnyalhatod. Budapestről sem kell messze menned, csupán 52 km-t kell autóznod az M5-ös autópálya mentén, Örkény határáig, és már ott is vagy.
 
AJÁNLATAINK

Hírlevél feliratkozás