Euroring

Az Euroring 2.750 méteres hosszából a célegyenes 330 méter, ahol akár 140km/órás csúcssebességet is elérhetsz, Formula Racetaxival még túl is szárnyalhatjuk. Budapestről sem kell messze menned, csupán 52 km-t kell autóznod az M5-ös autópálya mentén, Örkény határáig, és már ott is vagy.

 


 

Hungaroring

A Hungaroring Magyarország legjelentősebb autóverseny-pályája. Budapest és Gödöllő között, az M3-as autópálya közelében található Mogyoród külterületén. A pálya elsősorban a Formula–1 magyar nagydíjról ismert, amit 1986 óta folyamatosan megrendeznek.

 


 

DRXring

Egyaránt profi és amatőrök is megtalálhatják rajta a kihívást. A pályarajz ideális eltérő tipusú autók számára is, az egyenesekben pedig lehetőség nyílik a sebességhatár feszegetésére is. A Drx Ring közel 2,5 kilóméter hosszú,főképpen széleskanyarok jellemzik. Sofőr, autó és időjárás függő is, de el lehet érni rajta akár 200 km/h órás sebességet is.

 


 

BSSW Visonta

A Black Star Visonta egy technikás, 12 kanyaros és 1130 m-es pálya, rövid egyenesekkel. Első sorban gokartosok illetve motorosok használják. Acél idegek, gyomor és precizitás szükséges a szűk kanyarok tökéletes kivitelezéséhez.

 


 

Dakarring Hajdúhadház

A Dakarring 1100 méter hosszú versenypálya, kihívást jelentő vonalvezetéssel, hogy felejthetetlen élményt nyújtson. Kezdőknek és profiknak egyaránt. A pálya hossza ellenére két rövidebb gyorsulási szakasszal is rendelkezik, így lehetőséget teremtve a sebesség kiélvezésének is.

 


 

 
AJÁNLATAINK

Hírlevél feliratkozás