Red Formula

Autó

Red Formula
Matalex Honda

Helyszín

Euroring, Örkény
információ a pályáról

Hossz, részvétel

6 kör,
16,5 km,
1 személy

Ár

79.900 HUF


 
Pálya specifikus árajánlatok
Euroring:
6 kör 79.990 HUF
9 kör 99.990 HUF
12 kör 119.990 HUF

 

Bejelentkezés, időpontfoglalás


-Előzetes bejelentkezés a +36 70 557 69 26-os telefonszámon lehetséges.
-Lemondás és módosítás: 48 órával a foglalt időpont előtt lehetséges.
-Helyszínen fizetendő pályahasználati díj: 29.000 Ft
-Helyszín:  Örkény, 2377 - az M5-ös autópálya mentén, Örkény határában található. A pálya gyakorlatilag az M5 mellett fekszik – az autópálya-lehajtó közvetlenül a létesítmény bejáratához vezet.

Nagyon fontos: Élményautózást csak száraz (esőmentes pályán) minimum 15 fokos hőmérséklet felett, legalább 5 fő részvételével tudunk megrendezni, azokon a napokon amikor az euroringen autós nap van meghirdetve!

Aki sosem vezetett még Formula autót el sem tudja képzelni mennyire különbözik egy utcai autótól. Minden sokkal gyorsabban történik,mindenre azonnal reagál. A gázpedál lenyomására, a kormánymozdulatokra, mindenre.

Mivel a Formula autó belső méretei adottak ezért maximum 195cm magas és maximum 100 kilós személy vezetheti.
Nagyobb méretű ember egyszerűen nem fér bele! Nagyon fontos! Sokan ajándékba kapják az Élményautózást!

Az élményautózás feltételei

-Mielőtt bárki Formula autót vezethetne részt kell vennie egy vezetés-technikai és biztonsági oktatáson.
-Ezen kívül az autózás feltételei: "B" kategóriás jogosítvány, betöltött 18. életév, felelősségvállalási nyilatkozat kitöltése, megfelelő fizikai adottságok.
-Alkohol, drog, gyógyszer hatása alatt, senki nem vezethet!
-Ruházat: zárt ruha, lehetőleg farmernadrág, pulóver. Bukósisakot biztosítunk, de természetesen lehet saját sisakban is vezetni amennyiben az zárt sisak (nem robogós).

 
 
Euroring

Mit érdemes tudni az Euro-Ringről?
Az Euroring a profi autóversenyzők igényeit is képes kielégíteni, egyszóval akkor válaszd első körben az Euroringet, ha úgy érzed, hogy már elbírsz egy technikásabb vezetést igénylő ringgel.
A kanyarok egy része annyira gyors, hogy ahhoz, hogy sikeresen bevedd az íveket, bizony szükséges a technikai tudás, tapasztalat.
A jó hír viszont az, hogy a rázókövek igen laposak, ezért bátran használhatod, hogy szép íveket autózz anélkül, hogy az autó felfüggesztése megadná magát.   Az Euroring 2.750 méteres hosszából a célegyenes 330 méter, ahol akár 140km/órás csúcssebességet is elérhetsz, Formula versenyautóval még túl is szárnyalhatod. Budapestről sem kell messze menned, csupán 52 km-t kell autóznod az M5-ös autópálya mentén, Örkény határáig, és már ott is vagy.
 
AJÁNLATAINK

Hírlevél feliratkozás